Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

BENODIGDHEDEN


Basis

1 kopje gedroogde kokos
1 kopje geblancheerde amandelmeel
¼ kopje cacaopoeder
2 el kokossuiker
60 g cacaoboter, gesmolten *
⅓ kopje rijstmoutstroop

Chocolade laag

1 kopje rauwe cashewnoten, 4 uur geweekt, daarna uitgelekt en gespoeld
⅓ kopje rijstmoutstroop
⅓ kopje cacaopoeder
50 g cacaoboter, gesmolten *
½ kopje kokosmelk
1 theelepel puur vanille-extract

Rose kardemom laag

1 kopje rauwe cashewnoten, 4 uur geweekt, uitgelekt en gespoeld
½ kopje rozenmelk (zie hieronder)
¼ kopje rijstmoutstroop
1 theelepel maqui (optioneel, alleen voor kleur)
50 g cacaoboter, gesmolten *

Rozenmelk

1 kopje kokosmelk
½ kopje T2 Just Rose-knoppen
1 kardemompeul, geplet


HOE MAAK JE HET


Basis

Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng goed. Druk in een grote cakevorm naar keuze (we gebruikten een 20 cm lange vorm), bij voorkeur eerst de bodem bekleden met bakpapier. Opzij zetten.

Vulling

Deel A: Maak rozenkardemommelk

Voeg de ingrediënten toe aan een pan, verwarm en laat 5 minuten sudderen. Zet het vuur uit en laat nog 5 minuten trekken.
Zeef de melk door een zeef en knijp in T2 Just Rose-knoppen om melk vrij te maken – dit maakt ½ kopje rozenmelk. Opzij zetten.

Deel B: Maak chocoladevulling

Voeg cashewnoten, rijstmout, kokosmelk, vanille en cacao toe aan een snelle blender en blitz tot een gladde massa.
Voeg gesmolten cacaoboter toe en mix nogmaals 1 minuut op hoog vuur.
Giet een chocoladelaag over de basis en vries 30 minuten in terwijl je de rozenlaag klaarmaakt.

Deel C: Maak rozenvulling

Voeg rozenmelk toe aan een snelle blender, samen met cashewnoten, maqui en rijstmout en blitz tot een gladde massa.
Voeg de gesmolten cacaoboter toe en mix 1 minuut op hoge snelheid. Giet over de chocoladelaag en laat 4+ uur invriezen.
Om te serveren, haalt u de taart uit de vriezer en laat u deze 5 minuten ontdooien voordat u hem uit de vorm haalt, en laat dan 20+ minuten ontdooien voordat u hem serveert. We serveerden onze taart met aardbeien gedoopt in witte chocolade, maar je kunt ze naar wens decoreren. Bewaar cake in een luchtdichte verpakking in de koelkast (tot 5 dagen) of vriezer (tot 3 weken).

* Om cacaoboter te smelten, doe je het in een hittebestendige kom en zet je het op kokend water. Laat smelten, haal van het vuur en laat 5 minuten afkoelen voor gebruik.

Voor 10 personen

No Comments

LEAVE A COMMENT

0
    0
    Winkelwagen
    Winkelwagen is leegTerug naar winkel